Hormisaneeraukset oikein menetelmin

Hormisaneerauksen kohteena voi olla mikä tahansa rakennus omakotitalosta kerros- tai rivitaloon. Hormisaneeraukset tulee tehdä oikein menetelmin, riippuen mm. lämmitysmuodosta – kaikki korjaustavat kun eivät sovellu jokaiseen kohteeseen. Kaikki lähtee kartoituksesta ja mikäli kunnostustarpeita ilmenee, käytämme saneerauksessa tilanteen mukaisesti sukitus-, massaus- tai putkitusmenetelmää. Hormien kunnostamisen ohella teemme myös mm. korvausilmaventtiilien ja hormi-imurien asennukset, hormiliitosten uusimiset ja muut ilmankierron parantamiseen liittyvät toimet.

 

Yli 10 vuoden kokemuksemme alalta takaa asiantuntemuksen, joka näkyy niin materiaalivalinnoissa, kuin työn jäljessäkin. Yrityksemme käyttää vain ja ainoastaan laatutuotteita, joista löytyy sopiva vaihtoehto jokaiseen kohteeseen rakennuksen ja hormin rakenteen mukaan.

 

Lue lisää kunnostusmenetelmistä:

Erityisesti vanhoissa savupiipuissa tiilten välinen muurauslaasti on usein halkeillut ja rapautunut, mikä aiheuttaa piippuun vuotokohtia. Piipun epätasainen sisäpinta kerää puolestaan herkästi nokea, jolloin uhkana on nokipalovaara. Myös hormin veto- ja varauskyky ovat usein heikentyneet rapautumisen myötä. Tällaisissa tilanteissa hormimassaus on paras ratkaisu hormin kunnostamiseen ja paloturvallisuuden palauttamiseen.

Hormiputkitus pienentää aina hieman hormin kokoa, joten se ei sovi jokaiseen korjauskohteeseen. Putkitus soveltuu parhaiten mm. öljy-, kaasu-, pelletti- ja hakekattiloiden hormeille sekä kiukaiden hormeille, joissa savukaasut ovat erittäin kuumia. Hormi voidaan kunnostaa tapauskohtaisesti joko taipuisilla tai jäykillä putkilla hormin rakenteesta riippuen. Kattilahormeja putkittaessa tulee samassa yhteydessä asentaa myös poistoväylät kondenssivedelle.

Sukitusmenetelmällä vanhasta hormista saadaan erittäin tiivis ja kestävä hormin sisään höyrynpaineella puhallettavan komposiittiletkun ansiosta. Vanhan hormin koko säilyy lähes muuttumattomana ja sileän sisäpinnan ansiosta hormin veto paranee merkittävästi. Sukitusta käytetään myös erityisesti linjasaneerausten yhteydessä, joissa vanhat hormit tiivistetään nykymääräysten mukaisiksi. Teemme sukitukset asiakkaille nopeasti, helposti ja siististi. Olemme toteuttaneet lukuisia sukituksia, joten voit luottaa ammattitaitoomme.

Käytämme kotimaisen maahantuojan Hormex Oy:n testattuja ja laadukkaita hormisaneeraustuotteita.

Lue lisää: www.hormex.fi.

Hormisaneeraukset oikein menetelmin

Hormisaneerauksen kohteena voi olla mikä tahansa rakennus omakotitalosta kerros- tai rivitaloon. Kaikki lähtee kartoituksesta ja mikäli kunnostus-tarpeita ilmenee, käytämme saneerauksessa kohteesta riippuen sukitus-, massaus- tai putkitusmenetelmää. 

10 vuoden kokemuksemme alalta takaa asiantuntemuksen, joka näkyy niin materiaalivalinnoissa, kuin työn jäljessäkin. Yrityksemme käyttää vain ja ainoastaan laatutuotteita, joista löytyy sopiva vaihtoehto jokaiseen kohteeseen rakennuksen ja hormin rakenteen mukaan.

Ota yhteyttä:

Suomen Hormiremontit Oy / AFA Hormit | Kotipaikka: Tampere | Y-tunnus: 2637594-3