Hormisaneeraukset oikein menetelmin

Hormisaneerauksen kohteena voi olla mikä tahansa rakennus omakotitalosta kerros- tai rivitaloon. Kaikki lähtee kartoituksesta ja mikäli kunnostustarpeita ilmenee, käytämme saneerauksessa kohteesta riippuen sukitus-, massaus- tai putkitusmenetelmää. 

Yli 10 vuoden kokemuksemme alalta takaa asiantuntemuksen, joka näkyy niin materiaalivalinnoissa, kuin työn jäljessäkin. Yrityksemme käyttää vain ja ainoastaan laatutuotteita, joista löytyy sopiva vaihtoehto jokaiseen kohteeseen rakennuksen ja hormin rakenteen mukaan.

Lue lisää kunnostusmenetelmistä:

Erityisesti vanhoissa savupiipuissa tiilten välinen muurauslaasti on usein halkeillut ja rapautunut, mikä aiheuttaa piippuun vuotokohtia. Piipun epätasainen sisäpinta kerää puolestaan herkästi nokea, jolloin uhkana on nokipalovaara. Myös hormin veto- ja varauskyky ovat usein heikentyneet rapautumisen myötä. Tällaisissa tilanteissa hormimassaus on paras ratkaisu hormin kunnostamiseen ja paloturvallisuuden palauttamiseen. 

Hormiputkitus pienentää aina hieman hormin kokoa, joten se ei sovi jokaiseen korjauskohteeseen. Putkitus soveltuu parhaiten mm. öljy-, kaasu-, pelletti- ja hakekattiloiden hormeille sekä kiukaiden hormeille, joissa savukaasut ovat erittäin kuumia. Hormi voidaan kunnostaa tapauskohtaisesti joko taipuisilla tai jäykillä putkilla hormin rakenteesta riippuen. Kattilahormeja putkittaessa tulee samassa yhteydessä asentaa myös poistoväylät kondenssivedelle.Klikkaa muokkauspainiketta muuttaaksesi tekstiä.

Sukitusmenetelmällä vanhasta hormista saadaan erittäin tiivis ja kestävä hormin sisään höyrynpaineella puhallettavan komposiittiletkun ansiosta. Vanhan hormin koko säilyy lähes muuttumattomana ja sileän sisäpinnan ansiosta hormin veto paranee merkittävästi. Sukitusta käytetään myös erityisesti linjasaneerausten yhteydessä, joissa vanhat hormit tiivistetään nykymääräysten mukaisiksi. Teemme sukitukset asiakkaille nopeasti, helposti ja siististi. Olemme toteuttaneet lukuisia sukituksia, joten voit luottaa ammattitaitoomme.

Hormisaneeraukset oikein menetelmin

Hormisaneerauksen kohteena voi olla mikä tahansa rakennus omakotitalosta kerros- tai rivitaloon. Kaikki lähtee kartoituksesta ja mikäli kunnostus-tarpeita ilmenee, käytämme saneerauksessa kohteesta riippuen sukitus-, massaus- tai putkitusmenetelmää. 

10 vuoden kokemuksemme alalta takaa asiantuntemuksen, joka näkyy niin materiaalivalinnoissa, kuin työn jäljessäkin. Yrityksemme käyttää vain ja ainoastaan laatutuotteita, joista löytyy sopiva vaihtoehto jokaiseen kohteeseen rakennuksen ja hormin rakenteen mukaan.

Ota yhteyttä:

+358 44 550 0555

Suomen Hormiremontit Oy / AFA Hormit | Kotipaikka: Tampere | Y-tunnus: 2637594-3